logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 05 29 skupstina 100
 
Članovi 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC danas su održali skupštinu na kojoj su između ostalog birali novo vodstvo koje će ih voditi do početka 2024. godine. Naime, Mladen Šterc je početkom godine podnio ostavku na mjestu predsjednika 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC. Zbog ograničenja okupljanja građana uzrokovanog pandemijom koronavirusa dosad se nismo uspjeli okupiti kako bismo održali skupštinu. Do skupštine 1. Podružnicu - Središnja Hrvatska MKVC vodio je dopredsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC Siniša Smolčić - Austrijanac.
Tako je za predsjednika izabran dosadašnji tajnik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC Vjeran Pokos, za dopredsjednika je izabran Zoran Petras - Zoki, a za v.d. tajnika izabran je Ivan Dominik Dragović - Domi.
 

Također se raspravljalo o ostalim temama (status članova u podružnici, izvješće o radu podružnice, financijsko izvješće, volontiranje članova u 2020. godini, plan rada i financijski plan za 2021. godinu te nastavak izgradnje klupskih prostorija itd.) koje su važne za rad 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC.
Zahvaljujemo se svim dosadašnjim članovima koji su obnašali odgovorne dužnosti u 1. Podružnici - Središnja Hrvatska MKVC, a novim mlađim članovima na novim dužnostima želimo puno uspjeha u daljnjem radu.
Ovime smo započeli s prenošenjem dužnosti mlađim članovima. Također, ovime se apsolutno ništa ne mijenja u smjeru rada i djelovanja MKVC, samo se prepušta mlađim članovima, koji imaju volje, želje i dalje vjerno provoditi ciljeve iz Strateškog plana MKVC.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top