logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 01 10 sterc 01
 
Dana 10.01.2021. godine predsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC Mladen Šterc, podnio je neopozivu ostavku na mjestu predsjednika iz privatnih razloga. 
2021 01 10 sterc 02Šterc je bio punih sedam godina predsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska i tri godine dopredsjednik Podružnice 1. - Središnja Hrvatska. Za vrijeme njegovog predsjedavanja podružnica je prolazila kroz turbulentno razdoblje. Unatrag nekoliko godina podružnica se stabilizirala i trenutno ju čine članovi koji se istinski međusobno mogu zvati braćom i sestrama. Zahvaljujemo se Štercu na dugogodišnje vođenje podružnice 1. Podružnice - Središnja Hrvatska i želimo mu da se malo, ali samo malo odmori, dok prinove ne dođu i navikne se u ulozi djeda, valjda će se do tada i ovi potresi na njegovom području smiriti, ali isto tako ga želimo viđati i na našim klupskim projektima, ali ovaj put bez ikakvih obaveza.
Šterc hvala ti.
2021 01 10 sterc 03Daljnje vođenje 1. Podružnice - Središnja Hrvatska preuzima prvi dopredsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska Siniša Smolčič - Austrijanac i to kao v.d. predsjednik do sazivanja izvanredne skupštine i biranja novog predsjednika 1. Podružnice - Središnja Hrvatska.
Skupština će se organizirati zbog pandemije koronavirusa (COVID-19) kada se za to stvore uvjeti.
 
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top