logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2021 01 10 sterc 01
 
Dana 10.01.2021. godine predsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC Mladen Šterc iz privatnih je razloga podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika. 
2021 01 10 sterc 02Šterc je punih sedam godina bio predsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska i tri godine dopredsjednik Podružnice 1. - Središnja Hrvatska. Za vrijeme njegovog predsjedavanja podružnica je prolazila kroz turbulentno razdoblje. Unatrag nekoliko godina podružnica se stabilizirala i trenutno ju čine članovi koji se istinski međusobno mogu zvati braćom i sestrama. Zahvaljujemo se Štercu na dugogodišnjem vođenju podružnice 1. Podružnice - Središnja Hrvatska i želimo mu da se malo, ali samo malo, odmori dok prinove ne dođu i da se navikne na ulogu djeda. Valjda će se dotad i potresi na njegovom području smiriti, ali isto tako ga želimo viđati i na našim klupskim projektima, ali ovaj put bez ikakvih obveza.
Šterc, hvala ti.
2021 01 10 sterc 03Daljnje vođenje 1. Podružnice - Središnja Hrvatska preuzima prvi dopredsjednik 1. Podružnice - Središnja Hrvatska Siniša Smolčič - Austrijanac i to kao v.d. predsjednik do sazivanja izvanredne skupštine i biranja novog predsjednika 1. Podružnice - Središnja Hrvatska.
Skupština će se zbog pandemije koronavirusa (COVID-19) organizirati kad se za to stvore uvjeti.
 
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top