logo portal banner

AKTIVNOSTI

Klupske prostorije 1. Podružnice - Središnja Hrvatska MKVC

2020 12 23 klupske prostorije
 
Moto klub Veterani - Croatia započeo je s djelovanjem davne 2007. godine. U početku su se sve aktivnosti organizirale, započinjale i završavale nakon planiranja u jednoj maloj prostoriji od dvadesetak kvadrata u sklopu prostora koji smo dijelili s ostalim braniteljskim udrugama na adresi Zagrebačka cesta 2 u Sesvetama (Zagreb).
Potaknuti događanjima i ponašanjem pojedinih branitelja koji su vodili jednu udrugu s kojom smo dijelili prostorije unatrag godinu dana, na toj adresi članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC odlučili su izgraditi svoje klupske prostorije.
Održali su sjednicu na kojoj su donijeli odluku, definirali lokaciju, pronašli zemljište i kupili zemljište u Kašini (10 km od sadašnjeg sjedišta MKVC) na kojoj će se vremenom izgraditi buduće klupske prostorije Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC.
 
 
Dosad su članovi Podružnice 7. - Posavina MKVC (BiH) izgradili impresivne klupske prostorije na svom zemljištu. Za njima, zbog problema s okupljanjem članova, tog su se posla uhvatili i članovi Podružnice 3. - Zapadna Hrvatska MKVC (u Rijeci) pa su u bivšim bunkerima izgradili isto tako impozantne klupske prostorije. I ostale podružnice MKVC godinama traže slična dugoročna rješenja za uređenje svojih klupskih prostorija.
Ohrabreni ovim činjenicama mlađi članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska oživjeli su ovu našu staru želju. Pokazali su nama starijima da se može, samim time što su uredili dosadašnje klupske prostorije MKVC na adresi Zagrebačka cesta 2 u Sesvetama (Zagreb). S tim žarom, idejama i željama krenuli smo u realizaciju ovog projekta za koji će sigurno trebati vremena.
Pozivam članove Podružnice 1. - Središnja Hrvatska da uplate dogovoreni iznos na sastanku, a oni koji to nisu u mogućnosti  mogu uplatiti na račun MKVC (IBAN: HR5323400091110852490) i u obrazloženju navesti da je to donacija za klupske prostorije.
Pozivam i ostale članove MKVC i prijatelje kluba koji su zainteresirani pomoći MKVC u izgradnji klupskih prostorija Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC da se priključe ovom projektu.
 
….
Tamo gdje smo tako blizu
našem nebu, našoj zemlji,
ponosni smo veterani,
i do groba prijatelji!!!
(Rusmir Agačević - Rus)
World tražilica