logo portal banner

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba .....

HIMNA VETERANA

PRIJAVA

Samo za članove MKVC     Remember Me     Forgot Login?  
Phoca GAE

MKVC `20. - Trinaest godina djelovanja

13 godina djelovanja mkvc 2020 09 13
 
Moto klub Veterani - Croatia službeno je započeo s radom na današnji dan prije trinaest godina.
Trinaest godina nije puno u životu jednog čovjeka, ali u životu jednog bajkera, kada se uzme u obzir da smo tih godina motorima prevalili puno kilometara, obišli puno mjesta, gradova u Hrvatskoj i šire, upoznali se s novim običajima i novim prijateljima, okupili nove članove i i povezali ih u nerazdvojna prijateljstva, za nas je to ispunjenje naše vizije.
To znači i dalje stvaranje sustava u kojem će se MKVC pozicionirati na moto sceni kao klub koji čuva sjećanje na Domovinski rat, promovira prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu Hrvatske na moto sceni te surađuje s veteranima bajkerima iz zemalja prijateljskih država širom svijeta.
Za postignute uspjehe zahvalio bih sadašnjim članovima, ali i bivšim članovima, koji se više ne voze s nama. Bez predanog kontinuiranog rada svojih članova, MKVC sigurno ne bi mogao postići ovakve uspjehe.
Također bih želio zahvaliti svim predsjednicima i predstavnicima moto klubova iz Hrvatske i šire te free bajkerima, koji nas kontinuirano podržavaju u našim aktivnostima.
Svim članovima MKVC čestitam 13. godinu djelovanja MKVC.

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik Ratko Dragović - Klek

 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Video
 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Foto

BIBLIOTEKA MKVC

logo monografija 3d sve

FACEBOOK

modul facebook

MOTO IZREKE

  • 30.06.

    "Da nije hrabrih, ne bi bilo slobodnih"