logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2018 06 03 prijevoz djece s pp 1
 
"Ponos Hrvatske" dobitnica je  nagrade gđa. Vjera Matulić, svojom je idejom da putem društvenih mreža pomogne spojiti iznajmljivače na Jadranu s obiteljima koja svojoj djeci nisu mogli priuštiti ljetovanje napravila jednu od najhumanijih gesta po kojoj će se pamtiti 2017. godina.
 
2018 06 03 prijevoz djece s pp 3
 
Pokrenula je lanac dobrote i pozitivne energije u koji su se uključili članovi 5.Podružnice MKVC te osigurali besplatnom prijevoz za djecu s posebnim potrebama s područja Osječko baranjske županije. Istovremeno je gospodin Tomislav Pavlović pokrenuo Facebook stranicu „Vozači velikog srca“ gdje su se svi ljudi dobre volje koji imaju vlastito prijevozno sredstvo i nešto vremena javljali kako bi se uključili u ovu veliku humanitarnu akciju. 
 
2018 06 03 prijevoz djece s pp 2
 
Ideju su prepoznali župani Osječko baranjske županije Ivan Anušić te Splitsko dalmatinske županije koji je darovao sanitetsko vozilo koje se koristi za prijevoz djece s posebnim potrebama od adrese stanovanja do adrese iznajmljivača gdje obitelj ljetuje.
S ponosom ističemo kako je projekt nastavljen i ove 2018 godine te se uključila i tvrtka Urbanus d.o.o. iz Slavonskog Broda, vl. Mirka Đurđevića koja sufinancira troškove AC. 
vise o prijevozu i sudjelovanjem u istom: www.spzno.weebly.com

 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top