logo portal banner

AKTIVNOSTI

Predstavljanje monografije „Moto klub Veterani - Croatia (2013. - 2017.)"

2018 05 26 predstavljanje monografije 100
 
Nakon prvih pet godina djelovanja Moto klub Veterani - Croatia (MKVC) objavio je svoju prvu monografiju „Moto klub Veterani - Croatia (2007. do 2012.)“ u kojoj smo od nastanka prvog Moto kluba Veterani dokumentirali djelovanje moto klubova veterana i Zajednice MKVC te se zahvalili članovima i donatorima.
Nakon deset godina djelovanja MKVC objavili smo drugu monografiju „Moto klub Veterani - Croatia (2013. do 2017.)“.
Cilj izrade monografije bio je dokumentirati aktivnosti MKVC-a u drugom petogodišnjem djelovanju, a ujedno se zahvaliti članovima MKVC-a na predanosti klubu i donatorima na potpori.
I ova monografija obiluje događanjima koja su organizirale podružnice MKVC kroz razne projekte. Vidi se kontinuitet u djelovanju i želja za nastavkom osmišljavanja novih projekata kako bismo povezivali i umrežili članove s drugim moto klubovima, lokalnom zajednicom i srodnim udrugama. Svake godine organizirali smo nekoliko nacionalnih projekata u kojima se okupljao znatan broj bikera, branitelja i ostalih građana kao što su: Cesta sjećanja („Memory route") - Zagreb - Bleiburg,  Jaši za braću („Ride for the Brothers") - Zagreb, Dani otvorenih vrata MKVC, Ponos ratnih veterana („Pride war veterans") - Knin,  Jaši do Zida („Ride to the wall”) - Udbina, Krajevima naših predaka („Paths of our Ancestors"), Biker's Show na Zagreb Auto Show itd.
Također smo organizirali nekoliko akcija po podružnicama na temu sigurnosti u prometu, kako za naše članove, tako i za ostale sudionike u prometu.
Vrlo aktivni smo bili u organizaciji nekoliko humanitarnih akcija u svim podružnicama.
Posebno smo aktivni bili u skupnim ili pojedinačnim putovanjima kroz Hrvatsku i šire. Taj dio nas je i najviše interesirao i pobudio zanimanje u nadolazećem razdoblju. I dalje smo bili vrlo aktivni u sudjelovanju na raznim moto susretima u Hrvatskoj i šire, kao i sudjelovanju na raznim obilježavanjima koje organiziraju braniteljske udruge i udruge civilnog društva, a vezana su za Domovinski rat i zanimljiva bikerima i moto sceni.
Kako i dalje težimo učvršćivanju zajedništva i snažnijem promicanja digniteta Domovinskog rata i moto scene u Hrvatskoj te promociji prirodne, kulturne i povijesne baštine Hrvatske, i dalje smo otvoreni za suradnju sa svim motoklubovima, udrugama, bikerima i pojedincima koji dijele naša razmišljanja i djeluju u skladu s našim načelima.
Zahvaljujemo se svim donatorima koji su nam svake godine pomagali u ostvarivanju zacrtanih ciljeva jer bez njihove pomoći mnogi projekti ne bi bili ostvarivi.
Zahvaljujemo se svim članovima MKVC-a na požrtvovnom radu i dostojnom prezentiranju braniteljske populacije na moto sceni, kako u krajevima gdje žive i djeluj, tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Monografija je posvećena članovima MKVC i svim prijateljima koji nisu više među nama te svima onima koji se ne mogu s nama družiti i prenositi ono zajedništvo koje nas je krasilo tijekom Domovinskog rata.
Promoviranje monografije održali smo u Narodnom sveučilištu „Sesvete“ u subotu 26.05.2018. godine u sklopu obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba i Dana otvorenih vrata MKVC, a pokrovitelj promoviranja monografije bio je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. Andrija Mikulić, dok je počasni pokrovitelj bio ministar Ministarstva hrvatskih branitelja Tomo Medved.
Monografiju su predstaviti: Zoran Piličić, pomoćnik ministra obrane i Ratko Dragović - Klek, autor monografije, a na poseban način nastupio je i blagoslovio monografiju i sudionike promocije dušobrižnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja đakon Vjekoslav Uvalić. Hvala mu na tome.
 
 
 

Predstavljanje monografije "Moto klub Veterani - Croatia (2013. - 2017.)"
 
 
2018 05 26 pozivnica za predstavljanje monografije mkvc
 
MOTO KLUB VETERANI - CROATIA
povodom desetogodišnjeg djelovanja kluba ima čast pozvati Vas na predstavljanje druge monografije

“MOTO KLUB VETERANI - CROATIA(2013. - 2017.)”
 
pod pokroviteljstvom Gradske skupštine Grada Zagreba i počasnim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja. 
 
Predstavljanje će se održati 26.05.2018. u 13 sati u dvorani Narodnog sveučilišta “Sesvete” na adresi Trg Dragutina Domjanića 6/I, 10360 Sesvete.
 
Monografiju će predstaviti: 
- Ivan Ćelić, zastupnik u Hrvatskom saboru
- Zoran Piličić, pomoćnik ministra obrane
- Ratko Dragović - Klek, autor monografije

World tražilica