logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto alka Pulac `17.

2017 05 13 rijeka pulac
 
Album bez cenzure, bez photoshopa, čisti dokumentarac.
Naradili smo se. I neka smo. Proveli smo savršeni dan. Dobili smo godišnju dozu pozitive, brdo smijeha, predivnih ljudi dobre volje, nakrcali smo našu Zlatnu knjigu volontera i odlučili - OVO MORAMO PONOVITI !
Igrali smo igre: alka za osobe sa poteškoćama u razvoju, bacanje moto gume na klin, moto alka, spora vožnja, viseća kobasica.
Humanitarna akcija ide dalje. Mi ne skupljamo novac, nego volontere, ljude dobre volje, koji će nam pomoći u radu. Urediti treba igralište, amfiteatar, ogradu i voćnjak u Centru za rehabilitaciju Pulac pa ćemo sljedećih vikenda raditi na tome.
Sponzori, HVALA VAM bezgranično: Apartmani Luana Pulac, Klub BOA, Autoklub Rijeka , Pekare Vojak i Arena Turnić, Lovačko društvo Tuhobić i Lovačko društvo Hreljin, SDP Rijeka, HDZ PGŽ, Krešimir Burić, Tomo Abramović, Udruga Eripio, UHBDR Bakar i Davor Presečki, Citropolis i Goram Marčetić, gumi servis Antolos, Turistička zajednica Grada Rijeke ....svim prijateljima koji su pomogli da ovo ostvarimo.

Moto alka Pulac `17. - Najava

 

2017 05 13 rijeka
 
Cilj je uključivanje u društvo osoba sa posebnim potrebama i upoznavanje javnosti s njihovim potrebama, kao i prikupljanje volontera, koji bi uz volontere organizatora uredili žičanu ogradu sportskog prostora u kojem štićenici doma za lijepih dana imaju terapije u vidu sportskih aktivnosti.
World tražilica