logo portal banner

AKTIVNOSTI

Veterani u emisiji „Povećalo"

2008 05 15 otv povecalo mk veteraniDana 14.05.2008. u emisiji „Povećalo“ Otvorene televizije gostovali su župnik sa Udbine fra Nediljko Knezović, koji je ujedno i moto vikar MK Veterani i Sanja Tomašković, glasnogovornica Moto kluba Veterani.
U uvodnom dijelu emisije riječ je bilo o Danu hrvatskih mučenika na Udbini, o zidu sjećanja, dobrote i mučeništva, sjećanje na tragedije hrvatskog naroda kroz povijest o kojem je govorio fra Nediljko Knezović, a povodom toga je pušten prilog s prošlogodišnjeg moto maratona Zagreb - Udbina u kojem su Moto klub Veterani i veterani motoristi iz Hrvatske i  BiH sudjelovali u prikupljanju spomen kamenja za zid sjećanja, dobrote i mučeništva.
Glasnogovornica je govorila o nastanku, radu i programu Moto kluba Veterani i o prvom moto-maratonu Zagreb - Bleiburg pod nazivom „Cesta sjećanja“ povodom 63. obljetnice Bleiburške tragedije 17.05.2008.
U završnom djelu emisije bilo je riječi o najavi obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba 30.05.2008. u kojem Moto klub Veterani kao jedan od organizatora i provoditelj događaja pod nazivom „Braniteljski moto-defile do Trga bana Josipa Jelačića“ želi odat počast i iskazat zahvalnost svim veteranima sa područja Grada Zagreba, a ujedno i ovim putem pozivaju sve veterane, motoriste da se pridruže defileu i na taj način uveličaju Dan branitelja Grada Zagreba.
Po prvi puta na televiziji, na samom početku i kraju emisije, pušten je video jingl o najavi koncerta Marka Perkovića - Thompsona koji će se održat na Trgu bana Josipa Jelačića dana 30.05.2008. godine u sklopu Dana branitelja Grada Zagreba. (Viky)
 
World tražilica