logo portal banner

AKTIVNOSTI

Humanitarni turnir u beli za Donnu Rohaček `17

2017 02 10 vukovar
 
Tri moto kluba, MK Vukovar iz Vukovara, MK Golubica iz Vukovara te MKVC, organizirali su u petak 10.02.2017. godine humanitarni turnir u beli za teško oboljelu dvogodišnju djevojčicu Donnu Rohaček iz Cerne.
Donna je rođena 20.10.2014. godine u 25. tjednu trudnoće sa nekoliko dijagnoza. Nakon više operacija, u bolnici se godinu dana borila za život, a poslije godine dana boravka kod kuće u rujnu 2016. godine dijagnosticiran joj je Hepatoblastom ili tumor jetre. Od tada se ona i njeni roditelji nalaze u Zagrebu gdje se liječi i prima učestale kemoterapije.
Do sada su se već mnogobrojne udruge uključile u razne humanitarne akcije pomoći maloj Donni.
Nakon završetka turnira u beli od kotizacije i prodaje pića prikupljeno je 3.810,00 kuna.
Zahvaljujemo se svim prijateljima koji su sudjelovali u turniru, a posebno domaćinima iz Vukovara, MK Vukovar i MK Golubica, na angažmanu.

 Humanitarni turnir u beli za Donnu Rohaček - Najava
 
Petak, 10. veljače 2017. godine u prostorijama Moto kluba „Vukovar“ u Vukovaru, Borovo Naselje, Vile Velebita bb.
Domaćini: Sportski moto klub „Golubica“ Vukovar, Moto klub „Vukovar“ i Moto klub Veterani - Croatia.
Tri moto kluba iz Vukovara organiziraju humanitarnu akciju - humanitarni turnir u kartanju (beli) za teško oboljelu dvogodišnju djevojčicu Donnu Rohaček iz Cerne. Donna Rohaček je rođena 20.10.2014. godine, u 25. tjednu trudnoće, sa nekoliko dijagnoza i nekoliko operacija u bolnici se godinu dana borila za život. Nakon izlaska iz bolnice godinu dana je bila kući, da bi joj u rujnu 2016. godine dijagnosticirali Hepatoblastom ili tumor jetre i od tada se ona i njeni roditelji nalaze u Zagrebu gdje je ona na liječenju i učestalim kemoterapijama, a liječenje je skupo kao i smještaj roditelja u Zagrebu. Zato, moto klubovi, bajkeri, građani, svi ljudi dobroga srca - pomozimo maloj DONNI ROHAČEK i roditeljima u nevolji!
 
PROGRAM AKCIJE:
Okupljanje - 17,00 sati uz piće dobrodošlice
Prijava - od 17,00 sati
Početak - 18.00 sati
 
Uplata kotizacije po paru 100 kn (50 kn/osoba) na ulazu, pravila igre obuhvaćaju 32 ekipe, a ovisno o eventualnom većem prijavljenom broju ekipa i do 64 ekipe.
Za vrijeme održavanja turnira na ulazu u prostor bit će postavljen bajkerski humanitarni kotač u koji će svi posjetitelji moći ubaciti svoju simboličnu donaciju. Za sve natjecatelje i posjetitelje koji iskažu svoju humanost osigurana je besplatna hrana - čobanac, a za sve natjecatelje osigurane su zahvalnice.
Cijene pića su simbolične. Tijekom održavanja i na kraju turnira predstavnici sva 3 moto kluba izvršiti će usporedbu troškova i višak prihoda - donaciju koju će domaćini turnira uplatiti na DONNIN račun: IBAN PBZ HR80 234000 931120 73845, te dokaz o uplati odnijeti roditeljima.
World tražilica