logo portal banner

AKTIVNOSTI

Druga donacija za pedijatriju u KBC Osijek `16.

Moto klub Veterani Croatia i Udruga specijalne policije ORAO organizirali su u subotu 17. prosinca 2016.g. 4. Humanitarno disco klizanje na klizalištu Sokolski dom u Osijeku.

2016 12 28 donacija kbc osijek 01

U sklopu akcije Humanitarnog disco klizanja od ulaznica je prikupljeno 4.410,00 kn. U navedeni projekt, kao glavni pokrovitelj, uključila se osječka tvrtka Športski objekti d.o.o. koja je i ove godine cijeli iznos od ulaznica donirala za kupnju elektroničke opreme. Klinici za pedijatriju KBC Osijek kupljeno je pet LED televizora marke Philips i to tri od sredstava prikupljenih od prodaje ulaznica, a  još dva od donacije osječke tvrtke P.S.C. Slavonija. 
"Koristimo ovu priliku da izvijestimo naše sugrađane koliko je sredstava prikupljeno od prodaje ulaznica i sponzora te što je učinjeno sa prikupljenim sredstvima. Od prikupljenih 4.387,50 kn kupljena su tri LED televizora, a od donacije tvrtke P.S.C. Slavonija još dva LED televizora. U nastavku projekta cilj nam je daljnje opremanje bolničke pedijatrije kako bi našim najmlađima pokušali uljepšati boravak van obiteljskog doma. Ujedno smo im podjelom slatko/slatkih proizvoda i paketa čaja tvrtke Agristar d.o.o. htjeli zaželjeti brz oporavak i što skoriji povratak u topli obiteljski dom", navodi Mirko Đurđević, predsjednik MKVC Istočna Hrvatska.
"Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim sugrađanima koji su četvrtu godinu za redom sudjelovali u ovoj akciji te time doprinijeli opremanju Klinike za pedijatriju KBC Osijek, a posebno se zahvaljujemo tvrtkama koje su prepoznale ovaj humanitarni prijekat i uključile se u njega: Športski objekti d.o.o., P.S.C.Slavonija, Agristar d.o.o., Tokić d.o.o., Magnus Lux te DJ-u Vjeranu Kamenitsky. Ujedno, nastavljamo suradnju s MKVC na budućim humanitarnim i inim projektima u skladu sa motom naše Udruge „Prvi u ratu, prvi u miru“, navodi Josip Brkić, predsjednik Glavnog odbora Udruge specijalne policije iz domovinskog rata ORAO.
 
World tražilica