logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Moto klub Veterani Croatia i Udruga specijalne policije ORAO organizirali su u subotu 17. prosinca 2016.g. 4. Humanitarno disco klizanje na klizalištu Sokolski dom u Osijeku.

2016 12 28 donacija kbc osijek 01

U sklopu akcije Humanitarnog disco klizanja od ulaznica je prikupljeno 4.410,00 kn. U navedeni projekt, kao glavni pokrovitelj, uključila se osječka tvrtka Športski objekti d.o.o. koja je i ove godine cijeli iznos od ulaznica donirala za kupnju elektroničke opreme. Klinici za pedijatriju KBC Osijek kupljeno je pet LED televizora marke Philips i to tri od sredstava prikupljenih od prodaje ulaznica, a  još dva od donacije osječke tvrtke P.S.C. Slavonija. 
"Koristimo ovu priliku da izvijestimo naše sugrađane koliko je sredstava prikupljeno od prodaje ulaznica i sponzora te što je učinjeno sa prikupljenim sredstvima. Od prikupljenih 4.387,50 kn kupljena su tri LED televizora, a od donacije tvrtke P.S.C. Slavonija još dva LED televizora. U nastavku projekta cilj nam je daljnje opremanje bolničke pedijatrije kako bi našim najmlađima pokušali uljepšati boravak van obiteljskog doma. Ujedno smo im podjelom slatko/slatkih proizvoda i paketa čaja tvrtke Agristar d.o.o. htjeli zaželjeti brz oporavak i što skoriji povratak u topli obiteljski dom", navodi Mirko Đurđević, predsjednik MKVC Istočna Hrvatska.
"Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim sugrađanima koji su četvrtu godinu za redom sudjelovali u ovoj akciji te time doprinijeli opremanju Klinike za pedijatriju KBC Osijek, a posebno se zahvaljujemo tvrtkama koje su prepoznale ovaj humanitarni prijekat i uključile se u njega: Športski objekti d.o.o., P.S.C.Slavonija, Agristar d.o.o., Tokić d.o.o., Magnus Lux te DJ-u Vjeranu Kamenitsky. Ujedno, nastavljamo suradnju s MKVC na budućim humanitarnim i inim projektima u skladu sa motom naše Udruge „Prvi u ratu, prvi u miru“, navodi Josip Brkić, predsjednik Glavnog odbora Udruge specijalne policije iz domovinskog rata ORAO.
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top