logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2016 12 17 4 human disco klizanje 2016 2
 
U subotu 17. prosinca 2016.g. MKVC i Udruga specijalne policije „ORAO" Osijek organizirali su  4. Humanitarno disco klizanje u Osijeku na klizalištu Sokolski dom u Osijeku. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Klinici za pedijatriju KBC Osijek. Cijena ulaznice iznosila je simboličnih 10kn, dok najam klizaljki nije ulazio u cijenu ulaznice. 
U projektu je sudjelovala i tvrtka Tokić d.o.o. poslovnica Osijek koja je od svakog računa preko 200 kn odvojila 10 kn za kupnju elektroničke opreme koja je potrebna pedijatriji u Osijeku. Uz tvrtku Tokić d.o.o. u akciji sudjeluju GDCK Osijek te tvrtke Agristar i P.S.C. Slavonija iz Osijeka. Za rasvjetu i vizualne efekte zadužena je bila poznata i renomirana tvrtka Magnus lux Osijek dok se za glazbu pobrinuo poznati osječki DJ Vjeran Kamenicki-Kameni.
Organizatori se ovim putem zahvaljuju Športskim objektima Osijek kao generalnom pokrovitelju akcije te ostalim sponzorima koji su sudjelovali u četvrtom po redu humanitarnom klizanju, a posebno velika zahvala ide svim posjetiteljima ovog događanja koji su kupujući ulaznice dali svoj doprinos akciji. 
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
   
 
 MHB RH
      HTZ
      MKVC
logo wvf       logo ministarstvo branitelja       logo htz       logo mkvc
Go to top