logo portal banner

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba .....

HIMNA VETERANA

PRIJAVA

Samo za članove MKVC     Remember Me     Forgot Login?  
Phoca GAE

Aktivnosti

Humanitarno disco klizanje u Osijeku `16.

2016 12 17 4 human disco klizanje 2016 2
 
U subotu 17. prosinca 2016.g. MKVC i Udruga specijalne policije „ORAO" Osijek organizirali su  4. Humanitarno disco klizanje u Osijeku na klizalištu Sokolski dom u Osijeku. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Klinici za pedijatriju KBC Osijek. Cijena ulaznice iznosila je simboličnih 10kn, dok najam klizaljki nije ulazio u cijenu ulaznice. 
U projektu je sudjelovala i tvrtka Tokić d.o.o. poslovnica Osijek koja je od svakog računa preko 200 kn odvojila 10 kn za kupnju elektroničke opreme koja je potrebna pedijatriji u Osijeku. Uz tvrtku Tokić d.o.o. u akciji sudjeluju GDCK Osijek te tvrtke Agristar i P.S.C. Slavonija iz Osijeka. Za rasvjetu i vizualne efekte zadužena je bila poznata i renomirana tvrtka Magnus lux Osijek dok se za glazbu pobrinuo poznati osječki DJ Vjeran Kamenicki-Kameni.
Organizatori se ovim putem zahvaljuju Športskim objektima Osijek kao generalnom pokrovitelju akcije te ostalim sponzorima koji su sudjelovali u četvrtom po redu humanitarnom klizanju, a posebno velika zahvala ide svim posjetiteljima ovog događanja koji su kupujući ulaznice dali svoj doprinos akciji. 
 

BIBLIOTEKA MKVC

logo monografija 3d sve

FACEBOOK

modul facebook

MOTO IZREKE

  • 30.06.

    "Da nije hrabrih, ne bi bilo slobodnih"