logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Krenuli smo u prekrasno  nedjeljno  poslijepodne prema Vidovcu, gdje su naši prijatelji iz MK Zeljarski Dizelaši slavili prvu godišnjicu kluba.
Nakon lijepe vožnje kroz prekrasan krajolik, stigli smo u Vidovec kod slavljenika. Domaćini su nas dočekali rashlađenim pićima i pozivom na nogometni turnir. Taktiku su unaprijed dobro razradili, te nas prvo okrijepili, a potom nas uputili na teren protiv ekipe iz MK Baroker iz Varaždina. Nakon trčanja po terenu za loptom, koja se nikako nije dala smiriti u našim nogama, ponovo smo se okrijepili uz slavljenički roštilj gdje se raspravljalo o taktici za slijedeću tekmu, za koju smo odlučili da je ne smijemo izgubiti. Slavlje se nastavilo uz pjesmu do kasnih večernjih sati kad smo oko 22 sata pozdravili naše slavljenike i krenuli za Zagreb.Još jednom MK Zeljarski Dizelaši želimo sretnu godišnjicu kluba, uspješan daljnji rad i puno sretno prijeđenih kilometara.
 
 

 

 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top