logo portal banner

AKTIVNOSTI

Prva donacija za pedijatriju u KBC Osijek `16.

2016 06 10 donacija tokic 01
 
Članovi Moto klub Veterani - Croatia nastavljaju svoje humanitarne akcije u Osijeku. Ovog puta donirana su 7 LED televizora i slatki poklon paketi za djecu, koja su se zatekla na Klinici za pedijatriju.
Ovu hvalevrijednu donaciju osigurala je tvrtka Tokić d.o.o. Ispred tvrtke Tokić d.o.o. donaciju je predao Miro Begović, koji ne skriva zadovoljsto i veselje što je donacija došla u prave ruke i na pravo mjesto te dodaje kako će tvrtka Tokić d.o.o. i dalje njegovati pomaganje potrebitih.
Nakon predaje TV uređaja, članovi MKVC i djelatnici Tokić d.o.o. krenili su u obilazak Klinike za pedijatriju pod vodstvom v.d. zamjenika KBC-a Osijek dr. Vlatka Kopića, kojom prilikom su malim pacijentima dijelili slatke poklon pakete koji sadrže igračke, bojice, slatkiše te drugi pribor za crtanje.
„Članovi MKVC su naši stalni donatori te ujedno i prijatelji pedijatrije, koji su svojim djelovanjem i donacijama prepoznatljivi javnosti. Ovo danas je vrijedna donacija i važna suradnja koju planiramo nastaviti i dalje njegovati.“, navodi dr. Vlatko Kopić
U sklopu obilaska pedijatrije, glavna sestra klinike Karolina Kramarić-Ratković, mag.med.techn. „otvorila“ je vrata 4. kata pedijatrije te pokazala prostorije koje se renoviraju za naše najmlađe bolesnike.
„Prije četiri godine kad su naši članovi krenuli sa donacijama Klinici za pedijatriju obećali su da neće stati dok ju ne opremimo u skladu s našim mogućnostima. Mi radimo kao logistika te pronalazimo dobre ljude, partnere i tvrtke koji su spremni donirati za naše projekte koje provodimo, a time pomažemo onima kojima je pomoć potrebna“, navodi Mirko Đurđević, predsjednik MKVC 5. podružnica Istočna Hrvatska. 
 

World tražilica