logo portal banner

AKTIVNOSTI

Dani otvorenih vrata MKVC `15.

2015 05 30 dgp 817
 
Dan otvorenih vrata udruga manifestacija je koju organizira Ured za udruge Vlade RH, a održava se 28.-30. svibnja 2015. godine. MKVC se već treći puta uključuje u ovaj projekt želeći se i na ovaj način otvoriti prema svojim sugrađanima te im približiti svoje aktivnosti.

Pripreme za moto alku

Za ovu godinu pripremljen je poseban program pa je mjesto održavanja izmješteno iz klupskih prostorija na Sajmište u Sevetama u Jelkovečkoj ulici.
Više desetaka bikera okupilo se na Sajmištu već ujutro kako bi sudjelovalo u moto defileu „Jaši za braću“ ulicama grada Zagreba i na taj se način prisjetilo i odalo počast braniteljima iz Zagreba koji su sudjelovali u obrani i oslobađanju Hrvatske u Domovinskom ratu.
 
Moto alka MKVC

Po povratku sa defilea organizirano je druženje učesnika te prva zagrebačka moto alka. Suorganizator ove alke su prijatelji MKVC iz MK Bjelovara koji već preko 50 godina u svome gradu organiziraju ovu modernu inačicu popularnog alkarskog natjecanja.
Natjecanje je održano u tri kategorije: jednosjed, dvosjed i bolid (tačke).
Rezultati u jednosjedu bili su: 1. mjesto Alen Krce, 2. mjesto Damir Turniški, 3. mjesto Mladen Šterc, 4. mjesto Ivan Maras, 5. mjesto Karlo Galir, 6. mjesto Ratko Dragović, 7. mjesto Ivan Dominik Dragović i 8. mjesto Ivan Antolović.
Rezultati u dvosjedu bili su: 1. mjesto Dalibor Bartolić i Alen Krce, 2. mjesto Mile Kutleša i Karlo Galir, 3. mjesto Alen Krce i Mario Šulc, 4. mjesto Mario Šulc i Andrea Turniški, 5. mjesto Damir Turniški i Ivan Maras, 6. mjesto Mladen Šterc i Bruno Knezović, 7. mjesto Dinko Babić i Nina Šterc, 8. mjesto Boris Topolovec i Patricia Šarić, 10. mjesto Ana Jugović i Siniša Jugović, 11. mjesto Zlatko Filipović i Mirjana Koštarić, 12. mjesto Boris Perglav i Andreja Saiu Večerić, 13. mjesto Sandy Radić i Zlatko Šterc, 14. mjesto Ratko Dragović i Ivan Dominik Dragović, 15. mjesto Matej Zeba i Luka Zeba.
Rezultati u bolidu (tačke) bili su: 1. mjesto Luka Zeba i Luka Tomislav

Nakon moto alke društvo je nastavilo druženje do kasno u noć.
 
Nakon programa

Dani otvorenih vrata MKVC `15 - NAJAVA2015 05 30 dan otvorenih vrata plakat
Opis:
MKVC se 2013. godine priključio manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga (www.daniudruga.hr) koje provodi Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske (www.uzuvrh.hr). U 2015. godini, koja se širom Europe obilježava kao Europska godina razvoja, Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju klub ima u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.
Ove godine će članovi MKVC otvoriti svoje prostorije u Sesvetama i najaviti niz projekata i aktivnosti koje nas očekuju ove sezone. Od obilježavanja važnih događaja iz Domovinskog rata, moto maratona, defilea i susreta te humanitarnih akcija.

Cilj:
Cilj Dana otvorenih vrata MKVCu 2015. godini je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode MKVC, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima kluba ili izvan njih, te otvaranjem vrata kluba u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima. Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa kluba financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada kluba.

Vrijeme: 30.05.2015. godine
  • 10:00 - 11:00 sati - Okupljanje ispred klupskih prostorija MKVC
  • 11:00 - 13:30 sati - Moto defile „Jaši za braću `15“, polaganje vijenca i obilazak zagrebačkih znamenitosti
  • 13:30 - 15:00 sati - Ručak za sve sudionike obilježavanja i odmor
  • 15:00 - 20:00 sati - Moto alka

Mjesto:


Kontakt:

MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 1. - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) - Mladen Šterc, predsjednik, mob: 0919042813, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 2. - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Boris Terglav - Varaždinac, predsjednik, mob: 0922334934, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 3. - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 4. - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Branko Popović - Brko, predsjednik, mob: 0915493340, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 5. - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 6. - Hercegovina - Stanko Šarić, predsjednik, mob: 0038763330411, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 7. - Posavina - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
World tražilica