logo portal banner

AKTIVNOSTI

Kombi - čist k'o suza `14

2014 07 20 kombi
 
"U nedostatku drugih događanja zasjala je lampica u glavi našeg predsjednik - pranje kombija.
Skupila se omanja ekipa i krenulo se u taj podvig. Krenuli smo put Siska da bi kupili nešto ribe, da utvrdimo znanje sa fišijade u Ivanić Gradu.
Ala čuje se ribarnica. Probrali smo ribu i bježeć od mirisa ribarnice put nas dovede do Iločkog podruma. Ajde kad smo tu da degustiramo vino za buduća događanja. I eto ti problema: traminac ili rajnski rizling? Ma uzesmo mi po kanister od svakoga i ajda sad prati kombija.
Nakon tumaranja kroz cestovne radove nabasasmo na praonu. Uparkirali se i odmah jedan kanister van jer je bilo jako vruće. Navalili mi, mislim na pranje izvana, a i iznutra. Potrajalo je to do popodneva.
Kad smo bacili pogled na kanister, a u njemu ništ. Toliko je bilo vruće da je i vine ishlapilo. Skupilo se tu ekipe i eto fešte. "Di čeljad nije bijesna ni praona nije tijesna".
Došli smo do zaključka da je traminac odličan. Tako je dobar da smo čak damama u godinama nudili usluge pranja. Hvala Bogu sve su redom odbijale.
Dotjerao je prezidente kombija do čeličnog sjaja, ali eto problema sa mirisima. Nismo vješali Wunderbaum, al' je zato riba pustila svoje mirise. Nismo mogli više čekati nego sa bauštele na bauštelu, piči doma kuhati fišpaprikaš dok arome nisu postale jače.
Poslije je sve išlo svojim tokom: riba, vino i pjesma." 

World tražilica