logo portal banner

AKTIVNOSTI

Edukacija „Kako uspješno komunicirati“ `14

2014 03 26 danica 

U organizaciji braniteljske Zadruge Danica održan je od 24.2.-26.3.2014. seminar od 40 sati za braniteljske udruge na temu „Kako uspješno komunicirati“.
Osnovni cilj programa bio je omogućiti polaznicima da steknu sposobnost razumijevanja suvremenih trendova iz područja komunikacija i čimbenika koji utječu na uspješnost komunikacije te svladaju izradu strategija komuniciranja za svoju udrugu.
Program je obuhvatio slijedeća tematska područja: verbalna i neverbalna komunikacija, vođenje sastanaka, aktivno slušanje, izbjegavanje sukoba, samopoštovanje, tehnologije u komunikaciji, strategije komunikacije u udrugama te praktičan dio.
Na seminaru su učestvovali predsjednik MKVC Ratko Dragović - Klek, savjetnica predsjednika MKVC za marketing Dina Grozdanović Poštolka i član Podružnice 1. - Središnja Hrvatska - Dražen Jerman - Happy.
Predavač je bila dr.sc. Marija Valčić, profesorica na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje „Baltazar Adam Krčelić“ u Zaprešiću i gost predavač na nizu međunarodnih diplomskih i poslijediplomskih seminara u Europi i Americi.