logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2013 05 28 dan osrh 2013
 
Poštovani veterani (djelatni i umirovljeni) sudionici Domovinskog rata u RH, pripadnici Oružanih snaga Republike Hrvatske, u ime Moto kluba Veterani - Croatia
čestitam vam

DAN ORUŽANIH SNAGA REPUBLIKE HRVATSKE I DAN HRVATSKE KOPNENE VOJSKE

koji se već dvadeset drugi puta obilježavaju na dan održavanja prve svečane smotre Zbora narodne garde (ZNG) 28. svibnja 1991. godine na stadionu NK „Zagreb“ u Kranjčevićevoj ulici kada su hrvatskoj i svjetskoj javnosti predstavljene prve brigade ZNG-a. Zbor narodne garde bio je naziv za profesionalnu, uniformiranu, oružanu formaciju, vojnog ustroja za obavljanje obrambeno-redarstvenih dužnosti u Republici Hrvatskoj, preteču Hrvatske vojske.
Mi umirovljeni časnici, dočasnici i vojnici sudionici Domovinskog rata veselimo se svakom uspjehu koji danas ostvare OS RH, kako u RH tako i u međunarodnim misijama. Isto tako radujemo se svakom uspjehu koji danas postižu veterani sudionici Domovinskog rata u miru kako privatno tako i na poslovnom planu.
Na današnji dan stvaranja Oružanih snaga Republike Hrvatske i Hrvatske kopnene vojske prisjećamo se svih poginulih, preminulih i nasilno odvedenih branitelja u Domovinskom ratu i zahvaljujemo im za njihovu žrtvu koju su dali za slobodnu i suverenu Republiku Hrvatsku.
Časnicima, dočasnicima i vojnicima koji su danas u OS RH čestitamo na odanosti vojnom pozivu, časnom obavljanju vojne službe i profesionalizmu s kojim pristupate obavljanju zadataka u međunarodnim mirovnim misijama i operacijama UN-a i NATO-a.

Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik, Ratko Dragović - Klek
 

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

mkvc pristupnica slikaČlanom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top