logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Dobrovoljno davanje krvi prešlo je već u tradicionalnu humanitarnu akciju zagrebačkih motorista, u organizaciji moto portala Motori.hr. Kao i svakog puta do sada na početku moto sezone, MK Veterani - Zagreb priključili su se akciji dobrovoljnog davanja krvi, te smo zajedno s oko 300-tinjak motorista s područja grada Zagreba i zagrebačke županije, u koloni krenuli putem Petrove 3.
Imajući u vidu strahovit porast stradalih i poginulih motorista u prethodnoj godini, prije samog dolaska u Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu, organizirano se na kratko zastalo ispred Hrvatskog narodnog kazališta, gdje su sudionici ove akcije građanima dijelili letke koji upozoravaju na probleme vezane uz motocikliste i vozače skutera. Prema posljednjim informacijama, na devetom DDK, prikupljeno je 169 doza krvi, što je apsolutni rekord do sada. MK Veterani - Zagreb svaki put će se odazvati ovoj humanitarnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, te na taj način pomoći  stradalima u prometu.
 
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top