logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2013 05 13 tjedan udruga u zagrebu
 
Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom grada Zagreba je i ove godine organizirao manifestaciju Tjedan udruga kojoj je cilj upoznavanje šire javnosti s radom organizacija civilnog društva, njihovim programima i članovima.
Trinaesta manifestacija Tjedan udruga održavala se od 13.-16.05.2013. godine u duhu europske godine građana, kako je 2013. godinu proglasila Europska komisija.
Ovoj manifestaciji na Trgu Nikole Šubića Zrinskog priključili su se članovi Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC. Na svome štandu su tijekom tri dana zainteresiranim građanima, predstavnicima grada, ali i ostalim prisutnim udrugama, prezentirali klub, naše programe i projekte. Ostavljen je općenito pozitivan dojam o braniteljima-bikerima, a sklopljena su neka nova poznanastva i dogovori o budućoj suradnji. Posljednjeg dana predsjednik i članovi MKVC su u paviljonu na Zrinjevcu održali javno predstavljanje kluba i na bučan i atraktivan način okončali svoje sudjelovanje na ovoj manifestaciji.
 
Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top