logo portal banner

AKTIVNOSTI

Dani otvorenih vrata MKVC `13.

2013 06 15 dani otvorenih vrata

Posljednjeg dana manifestacije Ureda za udruga Vlade RH "Dani otvorenih vrata udruga" veterani-bikeri Podružnice 1. - Središnja Hrvatska MKVC  otvorili su vrata svog kluba zainteresiranim građanima Sesveta i Zagreba. Predstavili su vodič i bilten kluba koji daju detaljan uvid u aktivnosti kojima se bave i najavili svoje nove projekte. Zajedno sa predstavnicima policije (PUZ) upozorili su javnost, a posebno djecu, na opasnosti u prometu i upoznali ih s mjerama sigurnosti. Bila je to prilika i za neformalno druženje s bikerima iz čitave Hrvatske pa i Hercegovine te s drugim klubovima i udrugama s kojima tijekom godine surađuju na brojnim humanitarnim i društveno angažiranim projektima (LE MC Blue Knights Croatia, BK Velebit, HVIDR-a Sesvete, udruge Zavjet, Transplant, Hrvatska žena), a kao izaslanik ministra branitelja u goste im je na motoru došao njegov pomoćnik g. Ivan Grujić, također dugogodišnji biker.

Ipak, motori, kacige i motoristička oprema najviše su privukli najmlađe. Bila je to za njih nesvakidašnja prilika uživo vidjeti i sjesti na neki od desetaka motora, a upravo za djecu bikeri su pripremili različite moto igre, darove i naravno vožnju na motoru.
Otvaranjem javnosti na ovaj način upoznaju se ljudi iz različitih društvenih skupina i stvara pozitivno i konstruktivno društveno okruženje, a to je upravo jedan od ciljeva veterana-bikera iz Moto kluba Veterani - Croatia.

 


Iz medija:

www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=19101:veterani-bikeri-otvorili-vrata-svog-kluba-graanima-sesveta-i-zagreba&catid=11:blagdani-praznici-obljetnice&Itemid=9
 

2013.06.15. - Dani otvorenih vrata MKVC - 2013

 

„Dani otvorenih vrata udruga“ je manifestacija Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske koja će se održavati od 12. do 15. lipnja 2013. godine diljem Hrvatske s ciljem prezentiranja programa i projekata udruga od općeg interesa građanima i široj javnosti.
Moto klub Veterani – Croatia, koji okuplja veterane-bikere iz čitave Hrvatske, otvorit će u subotu 15.06.2013. godine od 9 sati do 21 sati vrata svojih klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2 u Sesvetama (Zagreb). Veterani-bikeri za svoje sugrađane pripremaju zanimljiv i edukativan program i goste iznenađenja.
MKVC će predstavit svoje publikacije koje daju detaljan uvid u dosadašnje projekte i aktivnosti kluba unatrag 6 godina od njegova osnutka te prezentirati buduće planove u pogledu razvoja međunarodne suradnje, moto turizma i drugih novih djelatnosti.
Posebno najavljujemo dolazak poznatih hrvatskih bikera i garantiramo dobru zabavu i druženje. Pozivamo sve zainteresirane i znatiželjne građane Sesveta, Zagreba i okolice da dođu i upoznaju nas iz prve ruke.
Zajedno s predstavnicima auto škole, sigurnosnim službama i ostalima informirat ćemo mlade i buduće vozače motora o sigurnoj vožnji, a upravo im članovi MKVC mogu dati i sve željene informacije o moto sceni u RH.
Pozivamo Vas da nas posjetite u klupskim prostorijama.
 
PROGRAM DOGAĐANJA:
09,00 - cjelodnevne prezentacije motora i moto opreme
10,00 - predstavljanje projekata MKVC
11,00 - prezentacija auto-škole - A kategorija
12,00 - prezentacija policije - sigurnost u prometu
13,00 - moto igre za djecu - Playstation, vožnja motora na akumulator, slaganje puzzli, crtanje
14,00 - vojnički grah
15,00 - dolazak uzvanika i bikera iz javnog života
16,00 - druženje 

2013 06 15 dan otvorenih vrata plakat 


 

MKVC će u sklopu nacionalne manifestacije Dani otvorenih vrata udruga, koja se organizira diljem Hrvatske, te obilježavanja "Europske godine građana 2013.", dana 15.06.2013. godine od 09.00 sati ispred klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2, 10360 Sesvete u Zagrebu predstaviti svoju monografiju, biltene, vodič i Strateški plan iz kojih se detaljno mogu upoznati naše aktivnosti i projekti unatrag 5 godina, a vezani su uz Domovinski rat, promociju moto druženja i turizma Hrvatske u svijetu, te naši budući planovi.
Kao naši gosti toga dana priključit će nam se i predstavnici auto škola, policije i poznate osoboe iz javnog života.
Prezentirat ćemo 2-3 motora i zainteresiranima dati dodatne informacije o moto sceni u RH.
Cilj događanja je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje MKVC provod u Hrvatskoj organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima MKVC ili izvan njih, te otvaranjem vrata građanima svakog četvrtka od 19.00 do 22.00 sati.
Na manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga do sada se prijavilo blizu 350 udruga iz svih područja djelovanja, a od kojih je blizu 70 s područja Grada Zagreba i okolice.
Pronađi otvorena vrata MKVC 12. - 15. lipnja 2013.
World tražilica