logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2012 07 13 dir za mir 101

 

MK Veterani - Posavina zajedno sa udrugom orguljaša iz Švicarske su i ove godine u znaku promocije Vidovačke ljetne večeri Mira organizirali „Đir za mir - `12“.
Program se održao 13.7.2012. godine: od 08.00 do 15.00 sati - ujutro u općoj Bolnici Orašje dobrovoljno darivanjem krvi članova kluba u 17.30 sati - pokret „Đir za mir - `12“ je ispred Shoping centra City Center IN u Orašju.
Put je bio kroz cijelu općinu Orašje i Domaljevac. Bilo je predviđeno i stajanje na par mjesta uz kratko osvježenje za sudionike.
Defile je završio u Vidovicama u crkvi gdje su nakratko poznata svjetska zvijezda Kristijan svirao na najvećim orguljama u cijeloj BiH.
Završetak je bio u dvorištu kod vlc. Josipa uz druženje i nešto za gladni stomak.


 

2012 07 13 orasje dir za mir

MK Veterani - Posavina zajedno sa udrugom orguljaša iz Švicarske i ove godine u znaku promocije Vidovačke ljetne večeri Mira organiziraju „Đir za mir - `12“
Pozivamo sve bajkere i prijatelje da sudjeluju u ovom projektu.
Program za 13.7.2012. godine:
  • - 08.00 - 15.00 sati - ujutro u općoj Bolnici Orašje dobrovoljno darivanje krvi članova kluba, naravno i svi drugi su pozvani da se odazovu .
  • - 17.30 sati - pokret „Đir za mir - `12“ je ispred Shoping centra City Center IN u Orašju
Put nas vodi kroz cijelu općinu Orašje i Domaljevac predviđeno je stajanje na par mjesta uz kratko osvježenje za sudionike.
Defile završava u Vidovicama u crkvi gdje će nakratko poznata svjetska zvijezda Kristijan svirati na najvećim orguljama u cijeloj BiH.
Završetak je u dvorištu kod vlc. Josipa uz druženje i nešto za gladni stomak.
Za sve informacije obratiti se na broj 063 476 457 Vito.

 

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top