logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2010 11 27 ustrojavanje mkv hercegovinaa
 
Dana 27. studenoga 2010. godine u Širokom Brijegu održana je osnivačka skupština Moto kluba Veterani - Hercegovina. Moto klub Veterani - Hercegovina ustrojio se kao još jedan Moto klub Veterani koji čini Zajednicu moto klubova Veterani - Croatia.
Nositelj ustrojavanja bio je Ivica Grbešić - Žiža. Cilj ustrojavanja MK Veterani - Hercegovina je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Hercegovine u moto svijetu na području Bosne i Hercegovine i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Hercegovine u Domovinskom ratu.
Za predsjednika izabran je Tihomir Jurilj - Tijo, za dopredsjednika Ivica Grbešić - Žiža, a za tajnika Vjekoslav Bilić.
MK Veterani - Hercegovina djelovat će na slijedećoj adresi:
Kontakti osoba je: Tihomir Jurilj - Tijo, mob: 0038763385907 i Ivica Grbešić - Žiža, Mob: 0922334934
 
 
{youtubejw}Ni157BRjvKA{/youtubejw}
 

 
2010.11.27. - Obavijest o ustrojavanju MK Veterani - Hercegovina
 
logo_mk_veterani_hercegovina
Branitelji - motoristi iz Hercegovine dana 27.11.2010. godine na adresi Fra. Didaka Buntića u Caffe baru "Široki " u Širokom Brijegu s početkom u 18 sati organiziraju osnivačku skupštinu Moto kluba Veterani - Hercegovina.
Cilj ustrojavanja MK Veterani - Hercegovina je organiziranje i sudjelovanje na motociklističkim susretima i priredbama radi međusobnog druženja i druženja s članovima drugih motociklističkih klubova, promoviranje Hercegovine u moto svijetu na području Bosne i Hercegovine i šire te sudjelovanje u raznim obljetnicama vezane za Domovinski rat u Bosni i Hercegovini i upoznavanje šire javnosti sa doprinosom branitelja iz Hercegovine u Domovinskom ratu u BiH i RH.
Ivica Grbešić - Žižić, mob: 0922536321, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Na Forumu neka se izjasne Veterani koji će ići na osnivačku skupštinu.
 
Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top