logo portal banner

AKTIVNOSTI

Ljetovanje djece na Šolti - Euroclub (7 dana) `10.

U dogovoru sa vlasnikom kampa na Šolti Igorom Čavalom (0917382064, www.euroclub.hr) prijateljima članova Zajednice Moto klubova Veterani - Croatia (www.mk-veterani.hr) i braniteljima omogućuje se ljetovanje za djecu osnovnoškolaca cijeli kolovoz punog pansiona na tjedana dana za 1.400,00 kuna.

O kakvom ljetovanju za djecu se radi možete pogledati na web stranicama: www.euroclub.hr
Trebate nazvati Igora (0917382064 i reći da prijavljujete svoju djecu za ljetovanje na Šolti na temelju preporuke nekoga od člana Zajednice Moto klubova Veterani - Croatia ili ove obavjesti na web stranicama Zajednice Moto klubova Veterani - Croatia ili Udruge DROL.
 
 

 
2010.07.07. - MKV - Zagreb - Ljetovanje djece na Šolti - Euroclub (7 dana)
 
V.I.N.S. CENTAR d.o.o. iz Splita sponzorira desetak djece polaznike osnovnih škola članove Zajednice MK Veterani - Croatia tjedan dana ljetovanja u Euroclubu na Šolti od 17. do 24.07.2010. godine. 
U kampu će imati edukativne sadržaje, natjecanje i cjelodnevno druženje. U sklopu edukativnih sadržaja održat će se i radionice tipa „Prijateljstvo, a ne netrpeljivost“, „Srce - prostor nulte tolerancije na nasilje“, Zajedno možemo sve“ i druge.
Natjecanje će uključiti sportove: rukomet, košarka, stolni tenis, odbojka, vaterpolo, hokej na travi, odbojku u moru, gađanje iz zračne puške, gađanje lukom i strijelom, Šoltansku Alku, Pučke igre, plivanje, veslanje i razne kvizove znanja i opće kulture, zabavne štafete i slično.
Predviđeno je i dodjela medalja i nagrade najboljim, a uručit će im međunarodno priznate sportske osobe iz Hrvatske.
Više o tome možete pogledati na web stranici: www.euroclub.hr
Detaljnije o realizaciji ovoga projekta nalazi se na Forumu. (Klek)