logo portal banner

AKTIVNOSTI

Godišnjica smrti Darka Černugelj - 4 rijeke

Članovi ZMKVC su se odazvali na obilježavanje godišnjice tragično preminulog Darka Črnugelja - 4 Rijeke. Dočekali su nas članovi UBMC-a pa smo svi zajedno krenuli na Darkovo posljednje počivalište gdje smo zatekli udovicu i djecu pokojnog Darka. Što riječi, emocije je bilo jako teško držati pod kontrolom.

Nakon što smo zapalili svijeće i položili cvijeće gospođa Črnugelj nas je "ultimativno" zamolila da svi zajedno dođemo do njezine kuće. Bilo je to dostojanstveno polusatno druženje uz okrjepu i riječi utjehe Darkovoj familiji.
Nakon isto tako emotivnog rastanka od porodice Črnugelj uputili smo se na benzinsku postaju na kojoj je Darko tako tragično završio život te smo i tamo zapalili svijeće kao podsjetnik svim onim nesavjesnim vozačima koji uzimaju roditeljeve lude automobile i njima oduzimaju živote savjesnim i nedužnim motoristima.
Domaćini su nas potom odveli u jedan restoran gdje su nas počastili ručkom i okrjepom zbog čega bih im htio zahvaliti u ime Zajednice MK  Veterani - Croatia.