logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

 2022 09 13 rodendanska cestitka
 
Moto klub Veterani - Croatia službeno je započeo s radom na današnji dan prije petnaest (15) godina (2007.). Petnaest godina nije puno u životu jednog čovjeka, ali u životu jednog bikera, kada se uzme u obzir da smo u tih godina motorima prevalili puno kilometara, obišli puno mjesta, gradova u Hrvatskoj i šire, upoznali se sa novim običajima i novim prijateljima, okupili nove članove i povezali ih u nerazdvojna prijateljstva, za nas je to ispunjenje naše vizije.
To znači i dalje stvaranje sustava u kojem će se MKVC pozicionirati na moto sceni kao klub koji čuva sjećanje na Domovinski rat, promovira prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu Hrvatske na moto sceni te surađuje s veteranima bikerima iz zemalja prijateljskih država širom svijeta.
Za postignute uspjehe zahvalio bih se sadašnjim članovima, ali i bivšim članovima, koji se više ne voze s nama. Bez predanog kontinuiranog rada članova, MKVC sigurno ne bi mogao postići ovakve uspjehe.
Također želio bih zahvaliti svim predsjednicima i predstavnicima moto klubova iz Hrvatske i šire te free bikerima, koji nas kontinuirano podržavaju u našim aktivnostima.
Svim članovima MKVC čestitam petnaestu godinu djelovanja MKVC.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik Ratko Dragović - Klek

10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Video
 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Foto

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top