logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2022 05 29 tomo matea 108
 
U ovoj godini uskoro ćemo prisustvovati na kopnenom povezivanju Hrvatske preko pelješkog mosta. Tim povodom MKVC zajedno sa dvadeset i tri moto klubova iz Hrvatske i BiH organizira moto maraton "Krajevima naših predaka '22.", autocestom od Vukovar preko Dubrovnika do Livna.
Cilj moto maratona „Krajevima naših predaka ’22.“ je sjećanje na sve poginule hrvatske branitelje te zahvala svim preživjelim braniteljima za obranu i oslobađanje područja na Južnom bojištu za vrijeme Domovinskog rata te promoviranje novoizgrađenog mosta, odnosno moto turizma i Hrvatske kao sigurne europske zemlje lijepih cesta s izrazito bogatom kulturnom, povijesnom i prirodnom baštinom.
Danas smo sudjelovali na svadbi našeg člana Tommya iz Metkovića, koji je i "službeno" i prešao preko pelješkog mosta. Naime, on je partnericu u daljnjem životu odabrao baš iz Dubrovnika i time na neki specifični način običnih ljudi ovjekovječio čin spajanja "sjevera" i "juga" Hrvatske i najavio bolju budućnost Hrvata na tom području.
Tommy i Matea hodati zajedno stazama života zna biti teško, ali zato će vam vaša ljubav biti najsnažniji saveznik. Nikada ne zaboravite radovati se sličnostima koja vas povezuje i različitostima koja vas obogaćuje, a sve to omotanu u plašt Božjeg blagoslova. Hodati zajedno u Kristu svaku poteškoću pretvara u radost. Tommy i Matea, članovi Moto kluba Veterani - Croatia od sveg srca žele Vam sve najbolje u zajedničkom životu.

POVEZANI ČLANCI

PRISTUPNICA

Članom MKVC može postati svaki državljanin RH koji će se na temelju članka 8. Statuta MKVC, dragovoljno uključiti u provođenju djelatnosti kluba ...
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top