logo portal banner

AKTIVNOSTI

Proslava kod Mustač benda na ranču

U ranim jutarnjim satima, zagrebački Veterani okupili su se ispred klubskih prostorija u Sesvetama, te krenuli na put prema Donjem Mihaljevcu, na ranč Mustač benda. Prije nego smo se zaputili do ranča, gdje se održavala proslava rođendana naših prijatelja Mustača seniora i  Robija, zaputili smo se u Koprivnicu, te zajedno s sa članovima ZMKVC s tog područja, nakon još jedne jutarnje kave, u koloni odjahali do ranča. Dan je bio prekrasan, kao stvoren za vožnju na duže relacije.

Na ranču su nas, uz piće dobrodošlice na samom ulazu, dočekali uvijek veseli domaćini.

Kao i svaki put do sada, domaćini su se pobrinuli da na ranču ništa ne nedostaje, pa nam je dan, uz druženje u fenomenalnoj atmosferi, bio ispunjen raznoraznim aktivnostima, poput malog nogometa, badmintona, stolnog tenisa, stolnog nogometa, biljara i sl.
Ovu priliku iskoristili smo i za svečani prijem novih članova u našu zagrebačku obitelj. Moto klubu Veterani - Zagreb priključili su se: Davor Mustač i Krunoslav Barić – Kruno, kao podupirući članovi, te Mario Mustač, Robert Vidović – Robi i Tihomir Hižman - Tihi, kao počasni članovi. Ovim putem im od srca čestitamo i želimo  što više prijeđenih kilometara u  Veteranima!
 
 
Kako je dan odmicao kraju i uskršnje jutro bilo pred vratima, navečer smo zapalili tradicionalnu vuzmenku, te u odličnoj atmosferi dočekali jutro. Ovogodišnji Uskrs je bio posebno sretan i blagoslovljen, jer je naš novi počasni član Tihomir Hižman - Tihi, na uskršnje jutro po prvi puta postao tata! Još jednom od srca čestitamo novopečenim roditeljima na prekrasnoj curici Winoni, te svima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs, kakav je bio i naš!
 
World tražilica