logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto susret Stari Rokeri - Umag `08.

Već nadaleko poznati moto party Staaarih Rokera iz Umaga protekao je u rekordnom broju posjetitelja. Početak je bio koncert banda Hladno pivo, a završetku kraja nije bilo. Osam članova MK Veterani opustilo se u trodnevnom posjetu uživajući u gostoprimstvu naših domaćina i veselom društvu u prepunom moto kampu.
Ovog puta Staaari Rokeri oborili su sve rekorede sa 11000 posjetitelja, odličnom svirkom, prijemom i smještajem motorista sa prostora bivše Jugoslavije i mnogih zemalja Evrope. Briga je podijeljena sa nebrojenim sponzorima, jer u kamp je ušlo 1800 motora, od čega je bilo prisutno 198 klubova. Mnogi novinari sa akreditacijama na prsima šetali su kampom i pokušavali uhvatiti izjave motorista, većinom bezuspješno.
Veliku pozornost privuklo je i jedno bikersko vjenčanje, isto tako i namjena ovogodišnjeg prihoda od ulaznica i drugih donacija: za osmogodišnjeg dječaka s posebnim potrebama Andrei Bosdachinu iz Savudrije, Društvu Naša djeca za program za djecu s posebnim potrebama te Hitnoj medicinskoj pomoći umaškog Doma zdravlja.
Organizirana su i nagradna natjecanja povlačenja užeta (svi protiv traktora), bacanje mašine u dalj, spore vožnje, najstarijeg motora, najbolje prerade i mnoge druge.
MK Veterani čestitaju Staaarim Rokerima na izvrsnom partiju koji je svake godine sve bolji.

World tražilica