logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

Osjećam se prozvanim, a i pozvanim da napišem priopćenje za javnost po pitanju odnosa MK Veterani i Udruge hrvatskih branitelja motorista - Zagreb.
Naime, o čemu se tu radi?
Udruga hrvatskih branitelja motorista - Zagreb je braniteljska udruga i kao takva je i registrirana u Poglavarstvu Grada Zagreba u Uredu za opću upravu. Ništa ne bi bilo sporno da se ta Udruga ne pojavljuje u javnosti s „bojama“ na leđima i natpisom „Homeland War Veterans“, što bi u slobodnom prijevodu bilo Veterani Domovinskog rata.
E pa sad, UHBM-Zagreb i HWV nije ista Udruga, pa sam slijedom toga poslao upit u Poglavarstvo i dobio dopis u kome je vidljivo da UHBM-Zagreb ne rabi svoje ime pod kojim je prijavljena te da će biti kažnjena novčanom kaznom zbog toga.
Dakle, pošto je naš moto klub registriran pod nazivom MK Veterani, a i zbog toga što se javnost dovodi u zabludu „postojanjem“ dva kluba veterana želio sam samo da se zna tko je tko i na koji način može djelovati i pojavljivati se u javnosti.
Na moto sceni je samo jedan MK Veterani i to je jedina istina.
 
MK Veterani - Croatia
predsjednik

POVEZANI ČLANCI

WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top