logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

20.09.2008. godine, MK Veterani su se u ranim popodnevnim satima, uputili putem Jastrebarskog, kod prijatelja iz MK Jastreb, na njihov 3. HAWK CITY PARTY.
Iako u strahu od susreta Oblačka i Ilije, što je do sada uvijek rezultiralo kišom i grmljavinom, vrijeme nas je ovaj put ugodno iznenadilo. Oko 18 sati bio je organiziran defile kroz grad, kao i degustacija vina.
Na samom partyju je bilo fenomenalno. Organizatori su se pobrinuli za odličnu muziku, koja je cijelu večer stvarala odličnu atmosferu, što je potvrdio i veliki odaziv motorista.Također, MK Jastreb organizirao je i tombolu, u kojoj je svaki listić imao dobitnu kombinaciju, a nagrade su varirale od onih utješnih, pa do vrlo vrijednih. Tako ni mi nismo svojim kućama otišli praznih ruku.Tako dobru atmosferu bilo je teško napustiti, pa smo ponovno ostali do sitnih noćnih sati.Ovim putem čestitamo organizatoru na odlično organiziranom moto susretu i vidimo se i slijedeće godine!
 

POVEZANI ČLANCI

WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top