logo portal banner

AKTIVNOSTI

Dani otvorenih vrata MKVC `19.

2019 06 01 dani otvorenih vrata
 
U subotu, 01.06.2019. godine MKVC je otvorio svoja vrata svim zainteresiranim građanima u sklopu manifestacije Dani otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Članovi kluba i prijatelji okupili su se rano ujutro ispred klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2 u Sesvetama. Za free bikere, prijatelje, branitelje i mladež pripremili smo niz zanimljivih brošura, hranu i piće za sve uzraste.
Hvala svima koji su svratili i podružili se s nama.
 

 
Dani otvorenih vrata MKVC `19. - Najava

 

 

2019 06 01 dan otvorenih vrata plakat

MKVC će se u subotu 01.06.2019. godine priključiti manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske sa projektom pod nazivom: Dani otvorenih vrata MKVC `19.
Članovi kluba okupiti će se ispred klupskih prostorija u Sesvetama i najaviti niz aktivnosti koje nas očekuju ove sezone. Od obilježavanja važnih događaja iz Domovinskog rata, moto maratona, defilea i susreta te humanitarnih akcija. 
 
ORGANIZATOR: Moto klub Veterani - Croatia, koji okuplja veterane-bikere iz čitave Hrvatske, otvorit će u subotu 25.05.2019. godine od 10 sati do 15 sati vrata svojih klupskih prostorija na adresi Zagrebačka 2 u Sesvetama (Zagreb). Veterani-bikeri za svoje sugrađane pripremaju zanimljiv i edukativan program i goste iznenađenja.
MKVC će predstavit svoje publikacije koje daju detaljan uvid u dosadašnje projekte i aktivnosti kluba unatrag 10 godina od njegova osnutka te prezentirati buduće planove u pogledu razvoja međunarodne suradnje, moto turizma i drugih novih djelatnosti. Posebno najavljujemo dolazak poznatih hrvatskih bikera i garantiramo dobru zabavu i druženje. Pozivamo sve zainteresirane i znatiželjne građane Sesveta, Zagreba i okolice da dođu i upoznaju nas iz prve ruke. Zajedno s predstavnicima auto škole, sigurnosnim službama i ostalima informirat ćemo mlade i buduće vozače motora o sigurnoj vožnji, a upravo im članovi MKVC mogu dati i sve željene informacije o moto sceni u RH.

MJESTO: Zagrebačka 2, 10360 Sesvete ispred klupskih prostorija MKVC.
 
PROGRAM DOGAĐANJA:
10.00 - 15.00 prezentacije motora i moto opreme
15.00 - Moto defile ulicama Grada Zagreba povodom Dana branitelja Grada Zagreba
 
CILJ: Cilj Dana otvorenih vrata udruga `19. je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih, te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima. Poseban naglasak je na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, kako bi time pridonijeli još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.



 


 


 

 
World tražilica