logo portal banner

AKTIVNOSTI

Posveta motora `08. - Bedekovčina u proljeće

2008 03 29 blagoslov motora i motorista klek
 
Okupili su se naši znanci i prijatelji, LEMC Blue Knights, MK Patriot i mi Veterani te se uputili kroz maglu starom zagorskom magistralom u Bedekovčinu.Poznata lokacija gotovo svakom motoristi na sjeverozapadnom dijelu Hrvatske. U velikoj koloni došli smo na uređen parking na kome je sve pripremljeno za održavanje svete mise, te blagoslov motora, motorista i njihovih obitelji.
Velečasni Pepek, i sam ljubitelj motocikala i motociklizma, održao je kratku misu jer vjernika koji su čekali blagoslov bilo je mnogo. Nitko nije ostao izuzetak, Pepek je svakoga posjetio, udijelio mu božiji blagoslov, te poželio sretan put, tako da su svi na odlasku bili prepuni pozitivne energije.
Dan se popravio, sunce je grijalo i mamilo nas na malo dulji put prema Zagrebu. Kao i uvjek na putovanjima po zagorskim selima posjetili smo Indian bar, odmorili noge i ljubimce te se kolona u nastavku putovanja počela osipati kako bi svatko na vrijeme stigao svom odredištu.
Ovo predivno iskustvo koje nismo danas prvi puta osjetili, tradicija je svih motorista u Hrvatskoj.
 {imageshow sl=150 sc=1 /}
 
{youtubejw}{/youtubejw}
 

 

2008.03.30. - Blagoslov motorista i motora u Bedekovčini - Najava

Dana 30.03.2008. godine održat će se tradicionalni blagoslov motorista i motora u Bedekovčini. Okupljanje članova MK Veterani je od 09 - 09.30 sati na benzinskoj crpki u Podsusedu, kod stare cementare. Svi zainteresirani članovi MK Veterani, dužni su doći na vrijeme jer je polazak točno u 09.30 sati. (Klek)