logo portal banner

AKTIVNOSTI

Istraga - Vjetar u kosi

Emisija "Istraga" 17.04.2008. donijela nam je jedan vrlo realan prilog o motoristima. Osnovna tema kojom su se novinari Istrage bavili bila je zaštitna oprema za motoriste.
Uz svjedočenje nama odavno poznatih bikera, Vite i Šonje, o svojim neugodnim iskustvima u prometu te opremi koju su imali na sebi prilikom nezgode, prikazano je podosta video materijala o zaista katastrofalnim nesrećama. U posljednjem dijelu video prikaza predstavljena je također i airbag zaštita sa dijelom prezentacije njegovog djelovanja prilikom nezgode.
Poruka koju možemo izvući iz ovog priloga glasila bi da je život jedan i mnogo skuplji od jednog motocikla, te koliko god mi pazili, ne paze drugi. Stoga se ne treba voditi za jeftinom krilaticom «ma meni se to ne može dogoditi». Upravo sve ovo obuhvaćeno u emisiji Istrage opravdava pravila svakog moto kluba, koja u osnovi glase: uvijek oprema, uvijek ispravan i registriran motocikl, uvijek poštivanje prometnih pravila i još mnogo drugih sitnica koje čine vožnju sigurnijom i ugodnijom kako za sebe tako i za  prijatelje suputnike.