logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 02 04 mk okit vodice
 
Već niz godina članovi MKVC dolaze na zimski moto susret Motu klubu Okit u Vodice. I ovog puta pristigao je više desetaka članova iz Podružnice 3. na čelu sa predsjednikom Veletom, Podružnice 4. sa predsjednikom Brkom, Podružnice 6. iz Hercegovine sa predsjednikom Stankom te članovi iz Podružnice 5. koju je predvodio Dačo i Podružnice 1. koju je predvodio Kult II Moto kluba Veterani - Croatia.
Jedan dio članova pristigao je već u petak i priključio se susretu koji su tu večer organizirali za bliske prijatelj. Prvi da susreta predviđen je za kratko druženje kako bi se pripremili za sutrašnje glavno druženje. Međutim i prvi dan susret je trajao do samog jutra.
Drugi dan pristigli su ostali članovi MKVC, a kako su se smjestili na više lokacija okupljanje je bilo u samom moto kampu.
Povodom dvadesete obljetnice osnutka i djelovanja MK Okit u ime MKVC uručili smo im zanimljive darove te im zaželjeli daljnji uspješan rad kluba.
Susret se odvijao uobičajenim slijedom kakvim smo navikli u zadnje vrijeme na moto susretima.

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top