logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2017 01 22 verona 1

Prvi sajam u godini privlači mnogobrojne zaljubljenike u motore i sve što se vrti oko njih, a ove godine svim zaljubljenicima u motocikle otvorio je svoja vrata 20. 21. i 22. siječnja. Možda najviše je ugostio one koji ne mogu dočekati i uživo osjetiti nove modele, ali i one koji žele obnoviti ili kupiti opremu, koja se prodaje po cijenama koje su od 30-70% niže od onih u sezoni. Sajam je vrlo dobro posjećen, prošle godine zabilježili su oko 150 tisuća posjetitelja, a uz one iz cijele Italije, mnogo je gostiju iz svih susjednih zemalja pa tako i iz Hrvatske. Događanje u Veroni trajalo je od petka do nedjelje, a da biste sve vidjeli i uživali u svemu što se nudi, zaista vam i treba tri dana.

 2017 01 22 verona 2

Tako su se taj vikend članovi Moto kluba Veterani Croatia iz Osijeka i Slavonskog broda uputili na poznati trodnevni sajam “Verona Motor Bike Expo” na kojem se svake godine predstavljaju noviteti sportskih, off road i cestovnih motora te skutera pa je za očekivati da će u nove pobjede u ovoj godini zasigurno i na nekom novom atraktivnom motoru u  ovoj opremi. (B.Vrselja)

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top