logo portal banner

AKTIVNOSTI

MKVC `17. - Deset godina djelovanja

 
 10 godina djelovanja mkvc 2017 09 13
 
Moto klub Veterani - Croatia službeno je započeo s radom 13.09.2007. godine.
S današnjim danom navršili smo deset (10) godina svog djelovanja. Povodom toga sljedeće godine organizirat ćemo razna događanja.
Deset godina nije puno, ali je puno kada se uzme u obzir koliko smo kilometara prošli, koliko smo mjesta u Hrvatskoj i u drugim državama obišli, koliko smo humanitarnih akcija odradili, koliko smo članova okupili i povezali ih u nerazdvojna prijateljstva.
Naša vizija je i dalje stvaranje sustava u kojem će se MKVC pozicionirati na moto sceni kao klub koji čuva sjećanje na Domovinski rat, promovira prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu Hrvatske na moto sceni te surađuje s veteranima bikerima iz zemalja prijateljskih država širom svijeta.
Za postignute uspjehe zahvalio bih sadašnjim članovima, ali i bivšim članovima, koji se više ne voze s nama. Bez predanog kontinuiranog rada svojih članova, MKVC sigurno ne bi mogao postići ovakve uspjehe.
Također želio bih zahvaliti svim predsjednicima i predstavnicima moto klubova iz Hrvatske i šire te free bikerima, koji nas kontinuirano podržavaju u našim aktivnostima.
Svim članovima MKVC čestitam desetu godišnjicu djelovanja MKVC.
 
Moto klub Veterani - Croatia
predsjednik Ratko dragović - Klek
 
 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Video
 
10. godina djelovanja MKVC (2007. - 2017.) - Foto
 
Članovi Moto kluba Veterani - Croatia (2017.)
  
World tražilica