logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

2016 12 17 4 human disco klizanje 2016 2
 
U Subotu, 17. prosinca 2016.g.Moto klub Veterani Croatia, Posavina, Hercegovina i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata„ORAO" Osijek organizirali su  4. po redu Humanitarno disco klizanje u Osijeku s početkom u 18:00 i 20:00 sati na klizalištu Sokolski dom u Osijeku. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Klinici za Pedijatriju KBC Osijek. Ulaznica je iznosila  simboličnih 10kn, dok najam klizaljki nije ulazio u cijenu ulaznice. 
U samom projektu sudjelovala je  tvrtka Tokić d.o.o. poslovnica Osijek, koja je od svakog računa (preko 200 kn) odvojila 10 kn za kupnju elektroničke opreme koja je potrebita za Odjel Pedijatrije KBC-a Osijek. Uz Tokić d.o.o. sudjeluju GDCK Osijek te tvrtke Agristar i P.S.C. Slavonija iz Osijeka. Za rasvjetu i vizualni efekt zadužena je bila poznata i renomirana tvrtka Magnus lux Osijek dok  za glazbu pobrinuti poznati osječki DJ, Vjeran Kamenicki-Kameni.
Organizatori se ovim putem zahvaljuju generalnom pokrovitelju Športski objekti Osijek te ostalim sponzorima koji su sudjelovali u 4. po redu Humanitarnom klizanju te naravno velika zahvala svim posjetiteljima evnta koji su odvojili 10 kn i uveličali sami event. (B.Vrselja)
 

POVEZANI ČLANCI

Croatian English French Italian
WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top