logo portal banner

logo mkvc tigar zuri

logo mkvc tigar bijelkasti

 2016 05 07 metkovic

U subotu, 07.05.2016. članovi Moto kluba Veterani - Croatia održali su već tradicionalnu akciju "Mopedi i motocikli u prometu" u suradnji sa PP Metković, Domom zdravlja Metković te Moto klubom Gusari Narenta s kojom se javnosti htjelo skrenuti pozornost na to da s dolaskom lijepoga vremena na našim prometnicama ima sve više mopedista i motociklista, koji spadaju u naročito ugroženu kategoriju vozača.

Akcije je bila usmjerena prema vozačima automobila te ostalim četverokotačima koji su samim time u "prednosti" pred vozačima dvokotača, ali i prema mladim ljubiteljima jurilica na dva kotača koji često stradavaju u prometnim nesrećama.

Tijekom akcije dijeljeni su propagandno-edukativni materijeli te je prikazana policijska oprema koja se koristi u kontroli prometa.

Zainteresirani posjetitelji su se mogli upoznati s opremom za mjerenje brzine vozila te se informirati o vožnji motocikala i mopeda kroz promidžbeni materijal.

WVF
     MHB RH
   
ZAGREB
    ZADRUGA 
    HTZ
    GS OS RH
     EUROBIKER-CROATIA
    MKVC
logo wvf
logo ministarstvo branitelja     logo grad zagreb     logo zadruga veterani     logo htz     logo gsos rh     logo eurobiker     logo mkvc
Go to top