logo portal banner

AKTIVNOSTI

Biker's show - Zagreb Auto Show `16.

2016 04 09 auto show 170
 
Zagrebački auto show se na velika vrata vratio u Zagreb. Nakon 8 godina pauze Zagrebački velesajam organizirao je auto salon mega razmjera, kao jedan od tek osamnaest auto salona pod okriljem OICE, Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila. Zagrebački auto show 2016. održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a otvorio ga je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandića.
Moto klub Veterani - Croatia se na poziv Zagrebačkog velesajma uključio u prateći sadržaj sajma kroz organizaciju Biker showa. Kao najava sajma u utorak 05.04.2016.g. u pti stopu na Trgu bana Josipa Jelačića okupilo se više desetaka bikera iz MKVC i prijateljskih moto klubova te su u moto defileu ulicama Zagreba, neposredno pred svečano otvorenje u Kongresnoj dvorani, stigli do Zagrebačkog velesajma.
 
 
U subotu 09.04.2016. održan je još jedan auto-moto defile bikera i oldtimera koji je osim promocije auto salona imao i humanitaran karakter pružanja potpore i solidarnosti s osobama koje boluju od epilepsije na tzv. „ljubičasti dan“. Bikeri su kao predvodnica oldtimer tramvaju stigli na glavni zagrebački trg gdje su se okupili i oldtimeri pa su svi zajedno, nakon kraćeg promotivno-zabavnog programa, krenuli prema Zagrebačkom velesajmu. Okupljanje bikera u ovako velikom broju privlačilo je pažnju mnogobrojnih posjetitelja auto-salona osobito kada je krenulo natjecanje u moto alki u kojem je sudjelovalo desetak bikera.
Atraktivni motori i uzbudljivo natjecanje obogatili su ovogodišnji Zagrebački auto show i dali mu dodatnu atraktivnost stoga zahvaljujemo našim prijateljima koji su nam se, unatoč lošem vremenu, pridružili u defileu i moto alki, a stigli su iz Bjelovara ... pa i iz daleke Austrije i Švicarske. 
 


 
Poziv bikerima na Biker's Show povodom održavanja Zagreb Auto Show
 
 2016 04 05 zagreb auto show logici
 
 
Nakon punih 8 godina Zagrebački velesajam organizira Zagreb Auto Show, međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije, na kojem će svoje proizvode i usluge izložiti i prezentirati 200 izlagača. Zagreb Auto Show održavat će se od 05. travnja do 10. travnja 2016. godine.
Moto Klub Veterani - Croatia uključuje se u auto show kao organizator dijela pratećeg programa pod nazivom Biker's Show.  
 
 
U sklopu Biker's Showa organizirat ćemo dva moto defilea i moto alku.
Povodom otvaranja auto showa u utorak 05.04.2016. održat će se prvi moto defile. Tom prilikom će organizatori auto showa Zagrebački velesajam i partneri na Trgu bana Josipa Jelačića promovirati sajam, a okupljanje bikera bit će kod njihovog štanda od 15:45. Preporuka je da na Trg bana Josipa Jelačića dođete preko Petrinjske i Jurišićeve ulice. Prilikom stupanja u pješačku zonu vodite računa o brzini, pješacima, tramvajima i drugim preprekama do odredišta. Trasa defilea koji kreće u 16:45 sati je: Trg bana Josipa Jelačića - Ilica - Frankopanska ulica - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Zagrebački velesajam (ulaz zapad 1). 
Drugi moto defile bikera i oldtimer (starodobnih) vozila održat će se u subotu 09.04.2016. s početkom u 10:00 sati (okupljanje je u 9.30 sati), a kreće s parkirališta ispred Doma umirovljenika Maksimir (Hegedušićeva ulica 20) ulicama: Maksimirska ulica - Vlaška ulica - Draškovićeva ulica - Jurišićeva ulica - Trg bana Josipa Jelačića - Ilica - Frankopanska ulica - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Zagrebački velesajam (ulaz zapad 1). U tom moto defileu bit ćemo predvodnica tramvaju koji će voziti umirovljenike i zagrebačke mažoretkinje do Trga bana Josipa Jelačića gdje će mažoretkinje imati svoj nastup. 
U subotu nakon defilea na prostoru Zagrebačkog velesajma MKVC će u suradnji sa MK Bjelovar po prvi puta u Zagrebu organizirati moto alku u kojoj će sudjelovati i javne osobe iz društvenog života RH.
Bikerima, učesnicima moto defilea, omogućava se besplatan ulazak s motorima u krug velesajma gdje će se održavati moto alka. Naknadni ulazak s motorima u krug Zagrebačkog velesajma NIJE MOGUĆ kao ni naknadna prijava za moto alku.
Pozivamo Vas da nam se pridružite!
 
Kontakt osoba:
  • predsjednika MKVC, Ratko Dragović - Klek, mob: 0911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
World tražilica