logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto defile Jaši za braću `16.

2016 05 30 dan branitelja plakat
 

MKVC djeluje po čitavoj RH, u Hercegovini te Posavini, surađuje s velikim brojem moto klubova iz Hrvatske i šire, član je Svjetske veteranske federacije (WVF) koja broji oko 25 milijuna veterana. Tijekom obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba pružila nam se prilika da u Zagrebu okupimo veterane-bikere iz grada i cijele Hrvatske, sudjelujemo u aktivnostima obilježavanja drugih udruga, organiziramo obilazak najznačajnih gradskih kulturno-povijesnih znamenitosti, moto defile, druženje veterana i mladih bajkera i način da mlade generacije dodatno zainteresiramo za Domovinski rat.
Cilj ovogodišnjeg okupljanja bio je sudjelovanje MKVC u obilježavanju Dana branitelja Grada Zagreba kao sjećanje na poginule branitelje iz grada Zagreba, sjećanje na braniteljske kolone koje su iz Zagreba odlazile na ratišta diljem Hrvatske i veličanstveni povratak pobjedničke vojske na Trg bana Josipa Jelačića, sjećanje na preživjele branitelje i promoviranje kulturno-povijesne baštine grada Zagreba.


 

Opis:
MKVC djeluje po čitavoj RH, u Hercegovini te Posavini, surađuje sa velikim brojem moto klubova iz Hrvatske i šire, član je Svjetske veteranske federacije (WVF) koja broji oko 30 milijuna veterana. Tijekom obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba pruža nam se prilika da u Zagrebu okupimo veterane-bikere iz grada i cijele Hrvatske, sudjelujemo u aktivnostima obilježavanja drugih udruga, organiziramo obilazak najznačajnih gradskih kulturno-povijesnih znamenitosti, moto defile i prvu zagrebačku moto alku kao novi oblik druženja veterana i mladih bajkera i način da mlade generacije dodatno zainteresiramo za Domovinski rat. Moto alka je u novije vrijeme vrlo popularna među bajkerima jer pobuđuje natjecateljski duh i razvija osjećaje zajedništva i razumijevanja za raznolikosti različitih krajeva u Hrvatskoj.

Cilj:
Ovogodišnji cilj sudjelovanja MKVC u obilježavanju Dana branitelja Grada Zagreba je sjećanje na poginule branitelje iz grada Zagreba, sjećanje na braniteljske kolone koje su iz Zagreba odlazile na ratišta diljem Hrvatske i veličanstveni povratak pobjedničke vojske na Trg bana Josipa Jelačića, sjećanje na preživjele branitelje i promoviranje kulturno-povijesne baštine grada Zagreba.

Vrijeme: 28.05.2016. godine
  • 10:00 - 11:00 sati - Okupljanje ispred klupskih prostorija MKVC
  • 11:00 - 13:30 sati - Moto defile „Jaši za braću `15“, polaganje vijenca i obilazak zagrebačkih znamenitosti
  • 13:30 - 15:00 sati - Ručak za sve sudionike obilježavanja i odmor
  • 15:00 - 20:00 sati - Moto alka

Mjesto:


Kontakt:

MKVC, predsjednik Ratko Dragović - Klek, mob: 00385(0)911519920, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 1. - Središnja Hrvatska (Grad Zagreb, Zagrebačka, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Bjelovarsko-bilogorska županija) i Podružnica 2. - Sjeverna Hrvatska (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska županija) - Mladen Šterc, predsjednik, mob: 0919042813, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 3. - Zapadna Hrvatska (Istarska, Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija) - Velibor Prikaski - Vele, predsjednik, mob: 0917366910, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 4. - Južna Hrvatska (Zadarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska županija) - Branko Popović - Brko, predsjednik, mob: 0915493340, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 5. - Istočna Hrvatska (Brodsko-posavska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska i Vukovarsko-srijemska županija) - Mirko Đurđević - Miki, predsjednik, mob: 098530512, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 6. - Hercegovina - Stanko Šarić, predsjednik, mob: 0038763330411, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Podružnica 7. - Posavina - Predrag Mišković - Fred, predsjednik, mob: 0038763911804, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

{imageshow sl=135 sc=1 w=1000 /} 


World tražilica