logo portal banner

AKTIVNOSTI

Oproštajni dolazak Billa iz Australije

2015 06 06 bill 102
 
Početkom svibnja iz Australije je na nekoliko tjedna stigao naš član Bill. Povod njegovom dolasku je naš projekt Dani otvorenih vrata MKVC što je protumačio kao pripremu za naš budući projekt u koji je on dobro upućen. Prilagodivši tome svoje poslovne obveze u Australiji Bill je odlučio doći u Hrvatsku. Budući da je ovaj puta dolazio bez svojeg motora, mi smo mu osigurali motor koji može voziti za vrijeme svog boravka u Hrvatskoj. Naš član Ilija iz Okučana dogovorio se oko posudbe motora Suzuki Intruder sa svojim prijateljem Markom iz Nove Gradiške.
Nakon toga nitko više za njega nije čuo. Zvali smo ga da nam se priključi na moto defileu Zagreb - Bleiburg i kasnije u Klagenfurtu, zatim na tjedan dana vožnje sa Eurobikerima i na kraju u projekte Dani otvorenih vrata MKVC i Dan branitelja Grada Zagreba, moto defile Zagrebom i moto alku. 
Kazao nam je da ima obaveze oko krizme bratićeve djece i svog rođendana.
Konačno, krajem svibnja Bill se javio i pozvao nas na svoju feštu koju smo mi prozvali oproštajni dolazak jer nismo znali slavimo li njegov odlazak ili za koji mjesec ponovni dolazak. No, to ipak nije bilo bitno. Atmosfera u njegovom rodnom mjestu Kapinci bila je odlična dok se nije oglasila susjeda LU Fazan, koju su nazvali „baba", ali smo ubrzo nastavili po svome.
Bilo je zanimljivo biti okružen ljudima kraja iz kojega se prije nekoliko desetljeća Billova obitelj zaputila u daleku Australiju. To je kraj neposredno uz Dravu sa puno lovaca.
Na druženju smo stekli nove prijatelje i nadam se da će nas jedna od naših tura provesti krajevima naših članova.
Dok ovo čitate Bill se već vratio u Australiju i polako pakira kofere za ponovni dolazak u Hrvatsku, ovaj puta sa svojom austalskom ekipom na još jedan đir po Hrvatskoj. 
World tražilica