logo portal banner

AKTIVNOSTI

Moto maraton Cesta sjećanja `15. - Pripreme

2015 04 23 bleiburg 177
 
Članovi MKVC su dana 23.04.2015. godine sudjelovali na sastanku organizatora 70. obljetnice komemoracije Križnog puta u Bleiburgu Počasnog blajburškog voda i sigurnosnih snaga Austrije.
Na ovogodišnjem obilježavanju će po prvi puta u povijesti biti nazočna i predsjednica RH gđa. Kolinda Grabar Kitarović, koja je ujedno i pokroviteljica obilježavanja.
Zbog dolaska vrlo visokih uzvanika i velikog broja hodočasnika, cjelokupna organizacija zahtjeva puno višu razinu pripreme u odnosno na dosadašnje obljetnice te će i sam protokol biti nešto izmijenjen.
Za članove MKVC i naše prijatelje bikere promijenjeno je jedino mjesto na kojem ćemo parkirati svoje motore. Radi svih navedenih okolnosti sigurnosne snage Austrije procijenile su i odlučile da neće biti moguće parkiranje motora na Bleiburškom polju već nešto dalje na glavnoj cesti.
 
 

Znači, oni koji će doći s nama u moto koloni, oni će samo pratiti naše vođe puta, a oni koji će doći iz Švicarske, Njemačke i iz drugih dijelova Austrije neka nas pričekaju prema našem planu vožnje ili neka se dovezu do ulaza na Bleiburško polje tamo će ih već policija usmjeriti gdje parkirati. O tome gdje i kako ćemo parkirati bit će kasnije riječi.
{imageshow sl=185 sc=1 /}
World tražilica